Станете частен ученик във Фондация Кеше

Станете частен ученик във Фондация Кеше

 

За да кандидатствате като частен ученик натиснете на линка ( официалната страница на Кеше Фондация ).

 

За достъп до публичните лекции на Фондация Кеше ( официалния канал на Фондация Кеше в YouТube ).

 

 

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

 

Чаша на вселената -ГАНС

Както видяхме от производството на основните ГАНС тука при производството на Чашата на Вселената е по – сложно и имаме комбинация от тях. Разбира се, можем да използваме и други материали и комбинации за производството на различен ГАНС. Буквално има милиони комбинации за производство на ГАНС които има различни свойства, качества и приложения.  Можете да получите повече информация от 392-та Публична лекция на Фондация Кеше.

https://www.youtube.com/watch?v=aQF2f2BM9Qs&list=PLpCKWzA-bp9t9ZvKEiUhfCrSpuGDaNtRK&index=193 )

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

ГАНС от храна и хапчета

Други методи за направата на ГАНС от хапчета, храна и др.

 1. Метод със Сода Каустик (NaOH).

Факт е, че можете да направите ГАНС на всичко, което можете да намерите във вашата среда. Храна (отгледана, билки, плодове,…), хапчета, витамини или каквото и да е, каквото ви е на разположение. Знайте, че вие ​​сте отговорни за това, от което правите ГАНС! ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото ).

Моля, следвайте тези стъпки:

 1. Приготвяне на веществото:
 • Храна: Нарежете храната или каквото и да е на малки парчета. Колкото по-малък, толкова по-добре. Можете също да използвате мелница/трошачка.
 • Капсули: Отворете хапчето/капсулата с витамин
 • Таблетки: Натрошете твърда таблетка на прах

(Веществото трябва да е повече или по-малко абсолютно сухо, защото ако добавите в следващата стъпка Сода Каустик към него, то незабавно ще взаимодейства с възможната течност и ще повлияе на резултата. За течности като цяло използвайте метода с CO2 ГАНС или репликационни единици .) Имайте в предвид, че някой елементи се разграждат от силата на Сода Каустик и изчезват.

 1. Подготовка на пропорциите на съставката / каустик

След като сте подготвили сухото вещество и Сода Каустик (NaOH), можем да излезем от основно съотношение на смесване 1:1. За това можем да го измерим по тегло или по обем. Например 1 грам каустик и 1 грам от веществото, или ¼ чаена лъжичка (чаена лъжичка каустик и ¼ чаена лъжичка от веществото. Дайте и двете в смесителна чаша или контейнер, който може да бъде плътно затворен.

(Измерването на теглото с кантар, разбира се, е по-точно. В зависимост от веществото съотношението може да бъде 2:1, за да се трансформира напълно веществото в нано състояние в следващата стъпка. Имайте предвид, че по-малки количества каустик (и веществото) са по-малко опасни в следващата стъпка.)

 1. Стартиране на процеса на горещо каустик-/нано-покритие

Уверете се, че Сода Каустик и веществото са смесени добре в лесно затварящата се чаша/контейнер. Носете вашето предпазно оборудване. Добавете към него вряла вода в съотношение 10:1. Например, добавете към него 10 грама/мл. вода, ако имате 0,5 грама каустик и 0,5 грама от веществото (1 грам). Ако мерите например водата с лъжица, добавете 5 ч.л. към ¼ ч.л. каустик и ¼ ч.л. от веществото (0,5 ч.л.). Каустик (NaOH) незабавно ще започне с процеса на създаване на нано-материала. Бързо плътно затворете контейнера.

(Имайте предвид, че може би ще трябва да изчакате малко, преди да затворите чашата/контейнера, след като сте добавили горещата вода в него, защото чрез процеса на нано покритие, веществата вътре се разширяват чрез топлина и оказват натиск върху чашата /контейнер. Така че може да се взриви или да го отвори неочаквано.

 1. Измиване на ГАНС

Оставете чашата/контейнера да стои плътно затворен за 3-7 дни, отворете го и измийте сместа с дестилирана вода много внимателно.

 1. Завършване на процеса

За завършване на процеса добавете малко CO2 ГАНС и аминокиселини към измитите ГАНС, например 10 ml CO2 ГАНС към 10, 20 или 30 ml храна/хапчета/витамини ГАНС (CO2 и аминокиселината позволява по-добра връзка с тялото/органите).

(Ако имате например все още малки парчета храна вътре или за по-сигурно, можете да добавите няколко капки CuO в нея, за да сте сигурни, че няма да започне да мухлясва или плесенясва.

 1. Завършващи думи

Описаният процес на изработване на този различен ГАНС би трябвало да ви бъде насока, на която можете да се придържате и вие. Както виждате, все още има някои свободни места, например в какво съотношение правите Сода Каустик и различни вещества. Така че от вас и вашите собствени изследвания зависи как ще приложите нещата. Бъдете винаги наясно със своята безопасност!

 1. Методи с CO2 ГАНС

Друг, по-лесен и безопасен метод за създаване на ГАНС от всякакви възможни вещества е методът с CO2 ГАНС. Тук можете да решите, да добавите в CO2 реактора малките парчета вещества или течностите от вещества, в текущо производство на CO2 или просто да добавите тези вещества към вече завършен CO2 ГАНС. Процесът е много прост и трябва да се изпитат всичките му възможности, кой е по-добър с кои вещества.

Един добър начин е просто да добавите прах или парчета храна, хапчета, витамини и така нататък в съществуващите, измити CO2 ГАНС и да ги оставите да престои поне 7 дни. След това ГАНС е включил полетата на веществото и може да се приложи за целта си. Не зависи от веществото, дали е сухо, мокро или напълно течно, но ако искате да сте сигурни, че няма да мухляса или плесенясва, трябва да поставите няколко капки CuO.

За да сте сигурни, че няма да мухляса или плесенясва, можете също да използвате възможността да поставите храната или каквото и да е в шишенце, торбичка за чай или филтър за кафе и да я окачите в работещо производство на CO2 за няколко седмици. Плазменият поток по време на производството ще премине през веществата или храната и ще е част от ГАНС. Така че нямате частици от храната вътре, но все пак ще трябва да добавите няколко капки CuO в нея.

Друг начин, по който ферментацията може да бъде изключена, би бил, както г-н Keshe го обясни в една от лекциите, да се постави кутия с храна близо до производството на CO2. Така полетата могат да взаимодействат оттам в производството.

Същото като при метода Сода Каустик, зависи от вас и разберете коя е най-добрата възможност. Не всеки елемент (хапче или храна) превърнати в ГАНС ще имат същите функции както са били в материално състояние.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

Чаша на живота 1 и 2

Една чаша, един живот – Производство и приложение – Превенция и обръщане на Корона вируса

Първата чаша на живота беше пуснат като първата спешна помощ в Китай и действа върху белите тъкани на белите дробове и мозъка.

Втората чаша на живота беше пусната за новата мутация на вируса Корона и действа върху червените тъкани на стомаха и надолу по тялото.

Прилагането на двете чаши и плазмената вода на всяка се използват в комбинация. ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

Чаша на живота 1.

Производството на този ГАНС много наподобява производството на СО2 и CuO.

Необходимо ни е Цинкова плоча, НАНО покрита медна намотка, нормална медна намотка и свързващ меден проводник. Солеността на водата е 15%. ГАНС който се получава е смесица от СО2, ZnO, CuO и други видове ГАНС-ве установени чрез XRF анализ (може да видите подробно в протокола на Фондация Кеше).

Скоро ще видите мехурчета да се издигат на повърхността.

Това е началният процес на вашата чашата на живота, в който ще образува едновременно вашите аминокиселини, които представляват мастно изглеждащия слой, плаващ на повърхността на водата, а също и ГАНС на дъното на вашата чаша. На снимка 1а се виждат мехурчетата.

Снимка 1.

На снимка 2 се вижда аминокиселината на повърхността на водата.

Снимка 2.

На снимка 3 се вижда произведения ГАНС на дъното

Снимка 3.

Когато почиствате готовият ГАНС от солеността е важно да не измиете и аминокиселината която се е образувала на повърхността на водата. Може да е съберете в отделен съд и след измиването на ГАНС да ги смесите заедно.

 

Чаша на живота 2.

Направата на чашата на живота 2 е много подобна на първата чаша. Разликата е, че вместо Цинкова пластина използваме Медна пластина. Солеността на водата е 15%. ГАНС произведен от чашата на живота 2 се използва с ГАНС от чашата на живота 1.

Когато почиствате готовият ГАНС от солеността е важно да не измиете и аминокиселината която се е образувала на повърхността на водата. Може да е съберете в отделен съд и след измиването на ГАНС да ги смесите заедно.

Линк към преведеното видео на Фондация Кеше.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

CH3 ГАНС

От лявата страна на леглото на снимката или отдолу имате в 5% разтвор на солена вода медната плоча с нано покритие, а от дясната страна плочата от желязо, поцинкована с цинк. На повърхността се създава Аминокиселина на CH3 ГАНС. Свързан е с медна жица с нано покритие и медна жица, също със светодиод между тях. Плочи или намотки трябва да са 2 см над земята и на 4 до 7 см един от друг.

Първоначално цинкът от галванизираното желязо, ще взаимодейства с медта с нано покритие и подобно на производството на CO2,  и аминокиселината от него ще бъдат произведени. След няколко дни, в зависимост от цялата настройка и среда, червеникаво/кафявото производство на CH3 ГАНС ще започне и ще се вижда. Можете да оставите кремаво белите CO2 ГАНС утайки вътре и да ги оставите да се смесят с червеникаво-кафявите CH3 ГАНС утайки ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

CH3 ГАНС да НЕ се използва от хора с ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !!!

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

CuO GANS

За производството на CuO ГАНС ние използваме медна плоча с нано покритие и нормална медна плоча и ги свързваме с проводници и светодиод между тях в 5% разтвор на солена вода . На повърхността се създава Аминокиселина на CuO ГАНС. Свързващият проводник (мед с нано покритие) от медната плоча с нано покритие е свързан с + полюса на светодиода, а полюсът – на светодиода е свързан с медния проводник към медната плоча. Плочите или намотките трябва да са около. 2 см над земята и на 4 до 7 см един от друг.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

ZnO ГАНС

За производството на цинков ГАНС ние използваме цинкова плоча с нано покритие и нормална цинкова плоча и ги свързваме с проводници и светодиод между тях. На повърхността на 5% разтвор на солена вода. На повърхността се създава Аминокиселина на ZnO ГАНС. Само за този ГАНС ние използваме вместо (Нано покрита) медна жица (Нано покрита) цинкова тел. Свързващият проводник (цинк с нано покритие) от цинковата плоча с нано покритие е свързан с + полюса на светодиода, а полюсът – на светодиода е свързан с цинковия проводник към цинковата плоча. Чиниите висят ок. 2 см над дъното на съда и на 4 до 7 см един от друг. ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

CO2 GANS

CO2 ГАНС се произвежда с цинкова плоча, свързана с медна плоча с нано покритие  в 0,1% до 20% разтвор на солена вода . Например, 50 грама сол се разтварят напълно в един литър чиста вода и се изпразват в пластмасовата кутия. Плочите трябва да са приблизително 80% във водата, на 2 см над дъното на съда и на 4 до 7 см един от друг. Плочите са свързани чрез медна жица с нано покритие. На повърхността се създава Аминокиселина на ZnO ГАНС. Има два различни варианта за производство на CO2 ГАНС. ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

CO2/ZnO ГАНС смес в съотношение 90:10

По време на производството на CO2 ГАНС винаги се произвежда и част от ZnO (цинков оксид) ГАНС . Терминът CO2 ГАНС се отнася до варианта, при който CO2/ZnO ГАНС се произвежда в съотношение 90 към 10. Ниският дял на ZnO не може да бъде изключен, но не играе роля. За да се произведе този ГАНС , между свързващите проводници на медната плоча или намотка с нано покритие се поставя зелен светодиод. (Вижте снимката). Дългият край на светодиода (+ полюс) е свързан към свързващия проводник на медната плоча с нано покритие, а късият край (- полюс) към свързващия проводник на цинковата плоча. Този CO2 ГАНС е кремав, сивкаво бял, плочите трябва да висят на около 2 см над дъното на съда и свързващите проводници над водата не трябва да я докосват. След няколко часа ГАНС ще се образува между плочите и ще се утаи на земята след известно време.

CO2/ZnO ГАНС смес в съотношение 20:80

Между свързващите проводници на плочите не се поставя светодиод. Двата свързващи проводника трябва да са с нано покритие и завъртяни заедно обратно на часовниковата стрелка. Производството на тази смес работи много бързо, но съдържанието на CO2 е ниско в сравнение със съдържанието на цинк. Въпреки това е важно да се обърне внимание на целта, за която се произвежда този ГАНС , тъй като той е основно базиран на ZnO ГАНС. В допълнение, той се произвежда без светодиод и може да се помисли дали не се произвеждат CO2 ГАНС и ZnO ГАНС със светодиод, за да се смесят пропорционално правилно заедно.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.

Нано покриване

Нано слоеве са изградени от моно атомни частици и кухини (контейнери) съдържащи магнитни и гравитационни полета. Тези магнитно – гравитационни кухини (контейнери) задържат плазма от дадения материал.

Нано частиците са частици от различни материали с размер от 1 до 100nm. Те могат да бъдат от всеки материал.

Какво представляват наночастиците? В изучаването на физиката на плазмата, нано частиците се използват за две различни цели. Първата употреба е да се създаде GANS наночастици (газ в нано състояние), докато втората е да действа като носител или проводник за предаване на Магнитно-гравитационни полета в различен или конкретен честотен диапазон.

Нано се отнася до мащаба, с който работим, в този случай с размера на атом. Частиците са просто физическа материя, така че имаме работа с материя с размер на атом.

За повече информация може да изгледате видеото.

снимка с електронен микроскоп на НАНО покрита мед

Всички материали могат да бъдат с нано покритие. В плазмената технология медта се използва основно за по-голямата част от приложенията, но също така и например цинкът за производството на ZnO ГАНС.

Не подреждайте медните парчета едно върху друго и не ги натискайте от тук нататък. Трябва да минимизирате контакта с тях (например като ги държите за ръбовете, изключително внимателно, за да не повредите или смачкате създадените нанослоевете.

След процеса на НАНО покриване медната плоча изглежда така. Не всеки НАНО покрит материал ще е черен (например Цинк).

Има много начини за НАНО покриване, но нека разгледаме 3 от тях.

 1. Чрез използването на горелка.
 2. Чрез използването на Натриева основа (NaOH) и Калиева основа (KOH) във вода.
 3. Чрез използването на плазмено поле.

 

 1. Чрез използването на горелка.

Внимавайте да не напукате или повредите нанослоевете!

Ако задържим пламъка твърде дълго върху определена част от частта, тя ще се зачерви и нанослоят ще се повреди (ще се отлепи от проводника). Дори и в тази ситуация е важно да знаете, че това не означава, че съответният меден проводник вече не може да се използва. Ще бъде необходимо само да почистите старателно повредения нано слой. За целта е достатъчно да оставим проводника да изстине и след това ще трябва да разтъркаме повредената зона със суха кърпа, като внимаваме да не я докосваме с ръце. След като тези повредени нанослоеве бъдат отстранени, можем да изгорим зоната отново, за да създадем ново покритие на нанослой.

 

Внимателен! След като приключим с нано покритието от едната страна на материалът, ние го обръщаме от другата страна и повтаряме процеса, като този път движим пламъка в посока, обратна на първата страна (ще постигнем “огледалното” нано покритие от противоположната страна).

По този начин двете лица ще бъдат нано покрити в една и съща посока. 

    2.Чрез използването на Натриева основа (NaOH) и Калиева основа (KOH) във вода.

Стъпка 1.

Смесваме 40 гр. на литър вода Натриева основа (NaOH) и 10 гр. Калиева основа (KOH). Готовият разтвор го изсипваме в пластмасова кутия в която ще сложим материалът за НАНО покриване.

Стъпка 2.

Поставете материалите които искате да НАНО покривате в разтвора. Водният разтвор трябва да покрие материалите за НАНО покриване.

 

Стъпка 3.

След две седмици премахваме разтвора от кутията. Оставяме разтвор които да покрива дъното на кутията и материалът които виси над разтвора.

Стъпка 4.

На всеки 6 часа, през следващите 5 – 6  дни, вземете мултицет (настроен на 200 mv DC) и докоснете с отрицателния полюс (черен) в единия край на платката и с положителния полюс (червен) на няколко позиции на ръбовете на платката за източване на напрежението на платката.

За намотки, ако имате двойна намотка, докоснете изхода на намотката с отрицателния полюс на мултицет и на входа на намотката докоснете положителния полюс на мултиметъра за макс. 10 секунди, за да източите напрежението от бобината.

Когато този процес приключи, никога не докосвайте материала с нано покритие и се уверете, че намотките и/или платките никога не се докосват. Уверете се, че докосвате намотките/платките САМО за краищата им или жиците, на които са били окачени, когато трябва да повдигнете, за да предотвратите увреждане на нано слоевете.


 

Стъпка 5.

След като НАНО материалът е готов трябва да неутрализираме Натриева основа (NaOH) и Калиева основа (KOH) която е полепнала по материалът. Можем да използваме разтвор от Вода и Оцет или Вода и 20гр. на литър вода Лимонена киселина (C6H8O7.).

     3. Чрез използването на плазмено поле.

Когато в продължение на определено време протича определен плазмен поток (MAGRAV) през материал се образуват НАНО слоеве. Различните материали се нуждаят от различен по сила и продължителност плазмен поток за да се образува НАНО покритие. Когато правите ГАНС в реактор това може ясно да се види как на не НАНО материалът как се образуват черни или бели структури  (в зависимост от материалът).

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.