ГАНС от храна и хапчета

hrana

Други методи за направата на ГАНС от хапчета, храна и др.

 1. Метод със Сода Каустик (NaOH).

Факт е, че можете да направите ГАНС на всичко, което можете да намерите във вашата среда. Храна (отгледана, билки, плодове,…), хапчета, витамини или каквото и да е, каквото ви е на разположение. Знайте, че вие ​​сте отговорни за това, от което правите ГАНС! ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото ).

Моля, следвайте тези стъпки:

 1. Приготвяне на веществото:
 • Храна: Нарежете храната или каквото и да е на малки парчета. Колкото по-малък, толкова по-добре. Можете също да използвате мелница/трошачка.
 • Капсули: Отворете хапчето/капсулата с витамин
 • Таблетки: Натрошете твърда таблетка на прах

(Веществото трябва да е повече или по-малко абсолютно сухо, защото ако добавите в следващата стъпка Сода Каустик към него, то незабавно ще взаимодейства с възможната течност и ще повлияе на резултата. За течности като цяло използвайте метода с CO2 ГАНС или репликационни единици .) Имайте в предвид, че някой елементи се разграждат от силата на Сода Каустик и изчезват.

 1. Подготовка на пропорциите на съставката / каустик

След като сте подготвили сухото вещество и Сода Каустик (NaOH), можем да излезем от основно съотношение на смесване 1:1. За това можем да го измерим по тегло или по обем. Например 1 грам каустик и 1 грам от веществото, или ¼ чаена лъжичка (чаена лъжичка каустик и ¼ чаена лъжичка от веществото. Дайте и двете в смесителна чаша или контейнер, който може да бъде плътно затворен.

(Измерването на теглото с кантар, разбира се, е по-точно. В зависимост от веществото съотношението може да бъде 2:1, за да се трансформира напълно веществото в нано състояние в следващата стъпка. Имайте предвид, че по-малки количества каустик (и веществото) са по-малко опасни в следващата стъпка.)

 1. Стартиране на процеса на горещо каустик-/нано-покритие

Уверете се, че Сода Каустик и веществото са смесени добре в лесно затварящата се чаша/контейнер. Носете вашето предпазно оборудване. Добавете към него вряла вода в съотношение 10:1. Например, добавете към него 10 грама/мл. вода, ако имате 0,5 грама каустик и 0,5 грама от веществото (1 грам). Ако мерите например водата с лъжица, добавете 5 ч.л. към ¼ ч.л. каустик и ¼ ч.л. от веществото (0,5 ч.л.). Каустик (NaOH) незабавно ще започне с процеса на създаване на нано-материала. Бързо плътно затворете контейнера.

(Имайте предвид, че може би ще трябва да изчакате малко, преди да затворите чашата/контейнера, след като сте добавили горещата вода в него, защото чрез процеса на нано покритие, веществата вътре се разширяват чрез топлина и оказват натиск върху чашата /контейнер. Така че може да се взриви или да го отвори неочаквано.

 1. Измиване на ГАНС

Оставете чашата/контейнера да стои плътно затворен за 3-7 дни, отворете го и измийте сместа с дестилирана вода много внимателно.

 1. Завършване на процеса

За завършване на процеса добавете малко CO2 ГАНС и аминокиселини към измитите ГАНС, например 10 ml CO2 ГАНС към 10, 20 или 30 ml храна/хапчета/витамини ГАНС (CO2 и аминокиселината позволява по-добра връзка с тялото/органите).

(Ако имате например все още малки парчета храна вътре или за по-сигурно, можете да добавите няколко капки CuO в нея, за да сте сигурни, че няма да започне да мухлясва или плесенясва.

 1. Завършващи думи

Описаният процес на изработване на този различен ГАНС би трябвало да ви бъде насока, на която можете да се придържате и вие. Както виждате, все още има някои свободни места, например в какво съотношение правите Сода Каустик и различни вещества. Така че от вас и вашите собствени изследвания зависи как ще приложите нещата. Бъдете винаги наясно със своята безопасност!

 1. Методи с CO2 ГАНС

Друг, по-лесен и безопасен метод за създаване на ГАНС от всякакви възможни вещества е методът с CO2 ГАНС. Тук можете да решите, да добавите в CO2 реактора малките парчета вещества или течностите от вещества, в текущо производство на CO2 или просто да добавите тези вещества към вече завършен CO2 ГАНС. Процесът е много прост и трябва да се изпитат всичките му възможности, кой е по-добър с кои вещества.

Един добър начин е просто да добавите прах или парчета храна, хапчета, витамини и така нататък в съществуващите, измити CO2 ГАНС и да ги оставите да престои поне 7 дни. След това ГАНС е включил полетата на веществото и може да се приложи за целта си. Не зависи от веществото, дали е сухо, мокро или напълно течно, но ако искате да сте сигурни, че няма да мухляса или плесенясва, трябва да поставите няколко капки CuO.

За да сте сигурни, че няма да мухляса или плесенясва, можете също да използвате възможността да поставите храната или каквото и да е в шишенце, торбичка за чай или филтър за кафе и да я окачите в работещо производство на CO2 за няколко седмици. Плазменият поток по време на производството ще премине през веществата или храната и ще е част от ГАНС. Така че нямате частици от храната вътре, но все пак ще трябва да добавите няколко капки CuO в нея.

Друг начин, по който ферментацията може да бъде изключена, би бил, както г-н Keshe го обясни в една от лекциите, да се постави кутия с храна близо до производството на CO2. Така полетата могат да взаимодействат оттам в производството.

Същото като при метода Сода Каустик, зависи от вас и разберете коя е най-добрата възможност. Не всеки елемент (хапче или храна) превърнати в ГАНС ще имат същите функции както са били в материално състояние.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.