CH3 ГАНС

От лявата страна на леглото на снимката или отдолу имате в 5% разтвор на солена вода медната плоча с нано покритие, а от дясната страна плочата от желязо, поцинкована с цинк. На повърхността се създава Аминокиселина на CH3 ГАНС. Свързан е с медна жица с нано покритие и медна жица, също със светодиод между тях. Плочи или намотки трябва да са 2 см над земята и на 4 до 7 см един от друг.

Първоначално цинкът от галванизираното желязо, ще взаимодейства с медта с нано покритие и подобно на производството на CO2,  и аминокиселината от него ще бъдат произведени. След няколко дни, в зависимост от цялата настройка и среда, червеникаво/кафявото производство на CH3 ГАНС ще започне и ще се вижда. Можете да оставите кремаво белите CO2 ГАНС утайки вътре и да ги оставите да се смесят с червеникаво-кафявите CH3 ГАНС утайки ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

CH3 ГАНС да НЕ се използва от хора с ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !!!

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.