Често задавани въпроси

Често задавани
въпроси

Как се използват шишетата с ГАНС. Шишетата с ГАНС могат да се използват стотици години.

Както вече знаете шишенцето с ГАНС е източник на енергия. Около шишенцето с ГАНС има плазмено поле което взаимодейства със заобикалящата го среда. Когато е поставено близо или вътре в съд с течност (вода) то отдава тази енергия на течността и я зарежда с плазменото поле на ГАНС материала. Препоръчваме да използвате стъклен съд за зареждане на водата. Не препоръчваме да използвате метални или алуминиеви термоси и др. подобни съдове. Времето необходимо за зареждането на течност е в зависимост от количеството течност в съда. За зареждане на 6 литра е необходимо около 1 час.  Бутилката с ГАНС не  се отваря и не се консумира. Заредената течност може да я използвате за различни приложения: пиене, пръскане, измиване, готвене, чай, напояване на растения и животни, вана и друго за което се използва вода. Когато съдът с течност не е в близост до ГАНС шишето течността не се зарежда. Когато заредената течност я оставите далече от ГАНС шишенцето тя ще започне да си губи плазмените полета заредени от ГАНС шишенцето. Може да приемате заредена вода без ограничения. ГАНС материалът не е опасен при допир. Той не е токсичен при неволно поглъщане (не препоръчваме да се поглъща). Заредената вода няма противопоказания при прием на лекарства или медикаменти.

Винаги имате право да върнете стоката си в рамките на 30 дни. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на последната стока(и) от Вашата поръчка. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача. Срокът за възстановя е 3 работни дни след получаването на върнатата стоката.

 

Ако желаете да върнете нещо, моля, използвайте следните стъпки:

 

  1. Уврете се, че стоката отговарят на вида, в който е получена.
  1. Изпратете емайл на info@plasma-science.com  в който да посочите номера на вашата поръчка и банкова сметка по която да се възстановят парите.

 

Условия, на които трябва да отговаря стоката

Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно или заменени закупените стоки, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Стоката трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат стоката, които не отговарят на тези условия:

 

Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;

Стоките да НЕ са надраскани или повредени по какъвто и да е било начин;

Стоките да НЕ са със замърсявания;

Стоките да НЕ са отваряни или поправяни;

Стоките да НЕ са с премахнат етикет;

Стоките да НЕ са с липсващи части.