Чаша на живота 1 и 2

Една чаша, един живот – Производство и приложение – Превенция и обръщане на Корона вируса

Първата чаша на живота беше пуснат като първата спешна помощ в Китай и действа върху белите тъкани на белите дробове и мозъка.

Втората чаша на живота беше пусната за новата мутация на вируса Корона и действа върху червените тъкани на стомаха и надолу по тялото.

Прилагането на двете чаши и плазмената вода на всяка се използват в комбинация. ( ВНИМАНИЕ : никога не пийте ГАНС и не докосвайте с която и да е част от тялото).

Чаша на живота 1.

Производството на този ГАНС много наподобява производството на СО2 и CuO.

Необходимо ни е Цинкова плоча, НАНО покрита медна намотка, нормална медна намотка и свързващ меден проводник. Солеността на водата е 15%. ГАНС който се получава е смесица от СО2, ZnO, CuO и други видове ГАНС-ве установени чрез XRF анализ (може да видите подробно в протокола на Фондация Кеше).

Скоро ще видите мехурчета да се издигат на повърхността.

Това е началният процес на вашата чашата на живота, в който ще образува едновременно вашите аминокиселини, които представляват мастно изглеждащия слой, плаващ на повърхността на водата, а също и ГАНС на дъното на вашата чаша. На снимка 1а се виждат мехурчетата.

Снимка 1.

На снимка 2 се вижда аминокиселината на повърхността на водата.

Снимка 2.

На снимка 3 се вижда произведения ГАНС на дъното

Снимка 3.

Когато почиствате готовият ГАНС от солеността е важно да не измиете и аминокиселината която се е образувала на повърхността на водата. Може да е съберете в отделен съд и след измиването на ГАНС да ги смесите заедно.

 

Чаша на живота 2.

Направата на чашата на живота 2 е много подобна на първата чаша. Разликата е, че вместо Цинкова пластина използваме Медна пластина. Солеността на водата е 15%. ГАНС произведен от чашата на живота 2 се използва с ГАНС от чашата на живота 1.

Когато почиствате готовият ГАНС от солеността е важно да не измиете и аминокиселината която се е образувала на повърхността на водата. Може да е съберете в отделен съд и след измиването на ГАНС да ги смесите заедно.

Линк към преведеното видео на Фондация Кеше.

Безкрайни благодарности на г-н. Кеше и хората от Фондация Кеше, за това че толкова години работят неуморно и ни дават знанието с което можем да променим коренно живота си.