Здраве

ЗДРАВЕ

Нашето тяло е съвкупност от милиони динамични магнитни полета,

които са се събрали и си взаимодействат, за да образуват плазма, която ние определяме като човешкото тяло.

Аминокиселини, протеини, мускули, кости, кожа, кръв са всички различни силни полета MaGrav (магнитни и гравитационни полета) Индивидуални плазми, които се комбинират, за да създадат тялото.

С това ново разбиране започваме да научаваме, че болестта в тялото е просто дисбаланс на тези полетата, независимо дали става дума за черен дроб, сърце или мозък. Използвайки Плазмената наука на полетата, ние сме в състояние да обработваме тялото с помощта на различни устройства. Тази технология ни позволява да създаваме полеви среди на Magrav около тялото. Тогава тялото е в състояние да вземе това, от което се нуждае и да даде това което не му е нужно от и в тази среда, и така да се възстанови до балансирано състояние.

Чрез използването на Плазмени реактори реактори (или ГАНС) можем да променим полетата на нашето тяло, емоция или душа. Болестта е плазмено полето в тялото, която не трябва да съществува. Вирусите и раковите заболявания са с висока сила на полето, която не трябва да присъства там. Болката е в следствие на блокиран плазмен поток които не достига до засегнатото място и не може да даде енергия за неговото възстановяване.

Емоцията е причината за повечето болести. Емоцията управлява физическото тяло. Това е проводникът между физическото и душата. Емоцията е есенцията на нашата душа. По – високата енергия нашата душа управлява по – ниско енергийната (емоцията), която от своя страна  управлява най – слабо енергийната (нашето физическо тяло). Нашата РНК е историята на всички Емоции, от всички предишни предци. Нашата ДНК е физическият запис на вашите родители и пра родители. Тези две комбинации физическа (ДНК) и емоционална (РНК) част ви правят уникални същества. Благодарение на киселина, алкалност, сол  в корема, храната става на ГАНС.

Храната се превръща в плазма, след като влезе в тялото

В зависимост от силата на полето на тези ГАНС частици те преминават през нано слоевете на храносмилателния тракт и така тялото се снабдява с енергията за съществуването си. Лимфната система пренася полетата до областта или органа, където са необходими.

Учете и поемете отговорност за собственото си ЗДРАВЕ!

Универсал енхансмент юнит

паркинсон и алцхаймер

Първият здравен център с плазмената технологията

свинския
грип

Здравни лекции преведени на български