Защо все още няма лечение за COVID-19 ?

Защо все още няма лечение за COVID-19 ?

Не сте ли си задавали въпроса, как е възможно преди повече от век човечеството да е създало агенции за изследване и използване на космическото пространство, а днес да не може да се справи с един вирус?

Как е възможно преди 60 години да сме стъпили на Луната, а да не знаем какво представляват вирусите? НАСА и останалите космически агенции би трябвало да са наясно, че един от основните проблеми на хората за живот в дълбокия Космос е срещата им с безброй различни вируси. Но нека се върнем на Земята.

Как е възможно да извършваме сложни трансплантации на органи, да правим животоспасяващи вътреутробни операции на още неродени бебета, а да нямаме решение за вирусите? Опасността от вирусни инфекции винаги е била един от основните човешки проблем. Ако погледнем назад в историята ще видим, че през около 90 години ни връхлита някаква пандемия, опустошавайки всички по пътя си.

Въпреки, че умрелите от вирусни инфекции са повече от тези във войните, досега съвременната медицина не е намерила окончателно решение за всички вируси. Например, сбора на жертвите от Първата и Втората световни войни (продължили 9 години) са около 42 милиона. Броят на жертвите само от Испанският грип (продължил само 3 години) е между 60 до 120 милиона.

През последните 150 години вирусът Морбили, причиняващ Дребната шарка, е отнел над 200 милиона животи! Мисля, че няма смисъл да съобщавам броят на жертвите от другите вируси като Едра шарка, Жълта треска, Хепатит В и С, Ебола, ХИВ (СПИН) и т.н. за да разберем, че вирусите са един от основните проблеми на хората.

Въпреки, че медицината в своята научна и практическа част непрекъснато напредва, все още няма напълно ефективен и неусложнен метод за лечение на вирусните заболявания. В настоящите общи медицински познания, вирусолозите все още не могат да разберат точно поведението и функцията на вирусите и поради това нямат резултати.

Поради неуспеха си при лечението на голям брой опасни вирусни заболявания, докторите извършват единствено симптоматично и поддържащо лечение. Те се опитват да използват инфузии от антибиотици или да засилят имунната система, надявайки се, че тялото на болния само ще се справи с вируса.

КЪДЕ БЪРКА МЕДИЦИНАТА ?

 

Съществуват много лекарства и ваксини, одобрени от СЗО, които се използват за борба с коронавируса, но те имат ограничен ефект. За да има ефект едно лекарство или ваксина е необходимо много ясно да се познават какво точно представляват вирусите и какво е тяхното поведение и функция.

Съвременната медицина има нужда от ново разбиране, което да ни отведе до ново ниво на науката. Време е изследователите да погледнат в правилната посока и да разрешат тези постоянно повтарящи се проблеми с вирусите. Една от най-големите догми и проблеми в настоящата медицина е, че вирусолозите са се фокусирали само върху физическата природа на вирусите.

Те не са обърнали внимание, че вирусите, както и всичко в този свят, имат магнитно и гравитационно поле. Всичко във Вселената, от звезди и планети до атоми, клетки и същества, притежават както магнитни, така и гравитационни сили на плазменото поле, които в плазмената наука се наричат МАГРАВ.

Затова първата крачка за разгадаване на пъзела с вирусите е да започнем да наблюдаваме поведението на истинската природа на вирусите, които са енергийни субекти, а не толкова да ги разглеждаме като материални образувания. Втората основна заблуда в света на науката е, че учените са предположили, че всички елементи в тялото на човека са в материално състояние. Поради това погрешно вярване, фармацевтичната индустрия изработва всички лекарства в материално състояние (твърдо, течно и газообразно) и това е създало ограничения.

Благодарение на плазмената наука и напредналата технология вече знаем, че това не е така. Всички вещества в тялото на човека са в плазмено състояние, които си взаимодействат чрез техните магнитни и гравитационни полета и по този начин обменят енергия. Поради тази разлика, фармацевтичните лекарствата нямат добра усвояемост и винаги имат странични ефекти.

Това са само две от причините, поради които светът на науката и медицината не са успели да намерят окончателно решение за всички вируси. Време е настоящата медицина да спре да опипва слепешката в тъмното и да си играе на проба-грешка и да започне да работи в правилната посока!