Какво представлява Anti-Virus GANS

Anti-Virus ГАНС използва принципите на плазмената наука за лесно, бързо и достъпно третиране и профилактика в домашни условия на всички вирусни заболявания.

Както вече писахме в други статии, GANS е състояние на материята, което беше открито от ядреният физик М. Кеше. Въпреки, че теоретичната концепция на ГАНС е поставена през 1996г., на учените са им били необходими цели десет години за да произведат и тестват ГАНС.

Anti-Virus GANS е роден на “бойното поле”, където с течение на времето е бил допълван и подобряван при борбата с различните вируси. Ефективността му се дължи на изследвания в продължение на много години, за да се изучават вирусите, да се открият, наблюдават и анализира тяхното поведение. Всичко започва с избухването на вируса Ебола в Африка, когато президента на Сиера Леоне издава заповед за тестване на различни GANS материали. Учените от университета в Южна Сиера Леоне съобщават, че са били използвани ефективно за изкривяване на вируса Ебола.

През 2018 г. по искане на китайската национална сигурност и правителство, се създава екип от вирусолози и учени от плазмената наука с цел намиране решение за африканската чума по свинете и вируса, който я причинява. От докладите става ясно, че екипа е успял да намери решение.

В началото на януари 2020 г., китайското правителство обяви огнището на коронавирус в град Ухан. Знаейки, че определени GANS материали са имали ефект с вируса на африканската чума по свинете, китайските служители по националната сигурност отново поискаха помощ от г-н Кеше, за да намери решение и за коронавируса. В навечерието на китайската Нова година, на 24 януари 2020 г., г-н Кеше разработи нова, допълнена GANS система, която подари на китайският народ.

През февруари и март 2020 г. китайските служители по националната сигурност тестваха ГАНС системата в медицински университетски болници в Китай и потвърдиха, че тя е ефективно решение за коронавируса. В последствие китайската армия, в сътрудничество с учени от плазмената наука, започна производството на големи количества ГАНС вода за почистване и премахване на вируса в град Ухан.

По същото време, през февруари 2020 г., коронавирусът силно засегна Иран. Според онлайн независимата статистика, Иран се нареди на второ място след Китай по брой смъртни случаи на ден. Прехвърляйки се в Иран, коронавирусът мутира до нови версии, които имат способността да заразят най-вече бъбреците, стомаха, черния дроб, репродуктивните органи, кожата и кръвта. Поради тази причина беше необходимо да се допълни и подобри вече съществуващата се формула на Anti-Virus GANS.

Според статистическите данни от университета в Техеран, използването на новата плазмена технология GANS е имала голям ефект (96%) върху намаляването на смъртните случаи и разпространението на коронавируса в Иран. Подобен резултат е безпрецедентен в света на науката и медицината. Например, иранските здравни служители обявиха по националната телевизия, че градската болница в град Махалат, използваща Anti-Virus GANS, излекувала повече от 90 заразени. Преди използването на Anti-Virus GANS болницата е имала един до два смъртни случая на ден от коронавирус. Този град има население 45 000 жители и няма нови инфекции и смъртни случаи след използването на Anti-Virus GANS в края на март 2020 г.

Независимите изследвания, направени от нас в България, показаха същият ефект. Интересното е, че голям брой хора, които са използвали Anti-Virus GANS, реагираха с намаляване на кръвното налягане, подобряване състоянието при диабет и особено хора с депресия. В известен смисъл, този GANS може да се използва за естествена психологическа корекция на поведението.

Anti-Virus GANS може ефективно да се използва в случаите на ХИВ и подобни вируси, които са загадка за медицината. В действителност изследванията в Африка, направени върху пациенти с ХИВ, показват положителни резултати и драстична промяна в структурата на живота на пациентите, при които маркерите за ХИВ са станали толкова ниски, че не се считат за инфекциозни.

Солидните научни доказателства за ефекта на ГАНС приложенията в здравеопазването бяха определящи за нашето решение да лансираме плазмените технологии създадени от Фондация Кеше на българския пазар, представяйки едно иновативно решение в борбата с COVID-19 и останалите вируси.

Създадохме Anti-virus GANS и го предлагаме в три различни варианта — бутилчица пълна с наноматериал или под формата на статичен или преносим Life Protector.